Ατμοκαθαρισμός για όλες τις επιφάνειες οικιακών και επαγγελματικών χώρων

Χάρη στην υψηλή θερμοκρασία ξηρού ατμού (170*c), γίνεται απολύμανση και αποστείρωση οποιαδήποτε επιφάνειας εξαλείφοντας εντελώς τους μικροοργανισμούς, τα μικρόβια, τα παθογόνα, τα παράσιτα και τα βακτήρια ενώ παράλληλα καταπολεμά αλλεργίες, ασθένειες και ιώσεις (COVID-19).

Ερχόμαστε στον χώρο σας και αφού περάσουμε πρώτα όλες τις επιφάνειες με ένα οικολογικό υλικό το οποίο απολυμαίνει, στη συνέχεια κάνουμε ξανά απολύμανση και αποστείρωση σε όλες τις επιφάνειες με τον ατμοκαθαριστή.

Δουλεύουμε σε όλους τους χώρους είτε οικίες είτε επαγγελματικούς.

Δείτε την χρήση του ατμοκαθαριστή στο YouTube κανάλι μας

Βιοκαθαρισμοί στρωμάτων και καναπέδων.

Η καθημερινή χρήση επιβαρύνει το στρώμα με διάφορα υγρά του σώματός μας. Επίσης, η σκόνη, οι τρίχες, αλλά και νεκρά κύτταρα του σώματος σε συνδυασμό με τη θερμότητα και την υγρασία είναι η κύρια πηγή δημιουργίας και ανάπτυξης ακάρεων, αλλεργιογόνων ουσιών, βακτηριδίων, κ.ά.

Το στρώμα πάνω στο οποίο περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας είναι ίσως το πιο “ακάθαρτο” σημείο μέσα στο σπίτι μας. Το ίδιο πάνω - κάτω συμβαίνει και με τους καναπέδες μας, αφού πάνω τους κάθονται όλα τα μέλη της οικογένειας, αλλά και οι φίλοι, οι συγγενείς και καμιά φορά και τα κατοικίδια. Καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε τακτικά το σπίτι, πλένουμε τα ρούχα, αλλάζουμε συχνά σεντόνια, όμως κοιμόμαστε πάνω σε βρώμικα στρώματα και καθόμαστε πάνω σε βρώμικους καναπέδες.

Ακόμα κι ένα εντελώς καινούριο στρώμα μέσα σε μικρό διάστημα μετατρέπεται σε αποικία ακάρεων, μυκήτων, μικροβίων και βακτηριδίων. Τα ακάρεα της οικιακής σκόνης ανήκουν στην κατηγορία των αραχνοειδών, είναι πολύ μικρά, μεγέθους σχεδόν 0,3 χιλιοστών του μέτρου, και είναι αόρατα από το ανθρώπινο μάτι.Είναι τα ακάρεα που δημιουργούν το σοβαρό πρόβλημα και προκαλούν είτε αλλεργίες είτε και αναπνευστικά προβλήματα στους ανθρώπους και ειδικά στα παιδιά. Οι σβώλοι των περιττωμάτων τους είναι ελαφρύτεροι από τον αέρα και μπορούν να εισχωρήσουν εύκολα στη μύτη μέσω της αναπνοής προκαλώντας χρόνια ρινίτιδα και άλλες αλλεργίες.


Αν σκεφτείτε ότι ένα στρώμα φιλοξενεί σε ένα μήνα χρήσης περίπου 5.000 ακάρεα και σε ένα χρόνο πάνω από 1.500.000, καταλαβαίνετε ότι τα καλύμματα και τα σεντόνια δεν μπορούν να σας προστατεύσουν αποτελεσματικά από τα ακάρεα και τους μύκητες.

Επιπλέον, τα άκαρεα είναι δύσκολο να βγουν έξω από ένα στρώμα ή έναν καναπέ με τον παραδοσιακό καθαρισμό μιας ηλεκτρικής σκούπας. Αντίθετα, μπορεί με την τριβή να δημιουργηθεί στατικός ηλεκτρισμός, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται πιο εύκολα στο στρώμα..

Με κάθε κίνησή μας πάνω στο στρώμα ή στον καναπέ αναταράσσεται η εσωτερική αλλεργιογόνος σκόνη, αλλά και πολλές άλλες βλαβερές ουσίες, που είναι ελαφρύτερες από τον αέρα, με αποτέλεσμα να έρχονται σε άμεση επαφή με τα μάτια, το στόμα, τη μύτη και το δέρμα μας και να επιβαρύνουν την υγεία μας.

Είναι πλέον γνωστό, ότι τα ακάρεα σκόνης είναι άμεσα υπεύθυνα για την εμφάνιση αλλεργικών συμπτωμάτων, όπως: ο νυχτερινός και πρωινός βήχας, η βουλωμένη μύτη, το συνάχι, η φαγούρα στη μύτη και στα μάτια, η χρόνια βρογχίτιδα, το άσθμα, αλλά και η δύσπνοια.

Ειδικά τα παιδιά είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένα σε αλλεργίες, γιατί οι πνεύμονές τους είναι ακόμα σε αναπτυξιακό στάδιο. Έρευνες έχουν δείξει, ότι υπάρχει δραματική αύξηση των αναπνευστικών αλλεργιών και του άσθματος, κυρίως στις μικρές ηλικίες.

Αν θέλετε να απαλλαγείτε από τα ακάρεα και την επικίνδυνη σκόνη από τα στρώματα και τους καναπέδες σας γρήγορα, αποτελεσματικά, βιολογικά (χωρίς χρήση χημικών), στο χώρο σας, με επαγγελματισμό, αλλά και συνέπεια τηλεφωνείστε στην εταιρεία μας.

Ο βιοκαθαρισμός που εφαρμόζουμε καθόλη τη διάρκεια του χρόνου στο χώρο σας γίνεται σε 3 βήματα:

Πως γίνεται ο καθαρισμός?

3 απλά βήματα

Συγκεκριμένα

Εσωτερικός βιοκαθαρισμός
Οικολογικός εσωτερικός βιοκαθαρισμός του στρώματος χωρίς νερό, χημικά, ακτινοβολίες ή ατμούς με το ειδικό μηχάνημα της ROYAL, το οποίο με παλμική δόνηση - τίναγμα και αναρρόφηση, επιτυγχάνει την απομάκρυνση όλων των αλλεργιογόνων ουσιών μέσα απ΄ το στρώμα, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει ειδικά φίλτρα ΗΕΡΑ, που συγκρατούν μέσα στο σάκο εγγυημένα το 99,99% όλων των αλλεργιογόνων ουσιών που περιέχονται στο εσωτερικό του στρώματος, όπως ακάρεα, σπόρους μυκήτων, βακτηρίδια, μικροοργανισμούς, σωματίδια σκόνης, τρίχες, νεκρά κύτταρα, κ.ά.

Οικολογικός καθαρισμός
Οικολογικός στεγνός καθαρισμός και εξουδετέρωση όλων των λεκέδων πάνω στην επιφάνεια του στρωματόπανου, όπως: ιδρώτας, αίμα, ούρα, εμετός, λιπαρότητα, κ.ά. Εφαρμόζεται ενεργό οξυγόνο και οικολογικά καθαριστικά προηγμένης τεχνολογίας microsplitting (μικροδιάσπαση λεκέδων), χωρίς απορρυπαντικά, σαπούνια, ένζυμα, χλώρια και διαλύτες.
Πρέπει να διευκρινιστεί ότι το αποτέλεσμα στο ξελέκιασμα το παίρνουμε 24 ώρες μετά και αυτό, γιατί τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι οικολογικά, δεν είναι χημικά που το τρίβεις και φεύγει... Το υλικό ξελεκιάσματος κάνει μοριακή μικροδιάσπαση στους λεκέδες (δηλαδή τους σπάει σε εκατομμύρια κομματάκια} και στεγνώνοντας εξατμίζεται το υλικό μαζί με τους λεκέδες. Κάποιοι τα γνωρίζουν σαν Nanotechnology. Αυτό είναι το δεύτερο βήμα στην εργασία του βιοκαθαρισμού του στρώματος. Με την τεχνολογία αυτή μπορούμε να ξελεκιάσουμε το στρώμα από χρόνιους λεκέδες όπως ούρα, ίδρωτας, αίμα και άλλους σωματικούς λεκέδες.

Εξουδετέρωση Αλλεργιογόνων οργανισμών
Βιοκαθαρισμός με τον απομάκρυνση όλων των αλλιεργιογόνων ουσιών και ζωυφίων (Άκαρη, κοριούς, ψύλους, ψείρες) για την πλήρη υγιείνη του στρώματος.

Για να κλείσετε ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας